Loopbaan
ontwikkeling

Even reflecteren en stilstaan om voorruit te komen

Zit je vast in je werk of twijfel je of jouw huidige functie het is voor de rest van je loopbaan? Dan is het heel fijn om eens met een loopbaanadviseur te sparren en uit te zoeken wat wel passend is bij jou en wat jouw mogelijkheden zijn. Met hartgerink uit Twente kan samen met jou door middel van diverse gesprekken en assesments tot de kern doordringen.

Maar ook als werkgever kun je soms zoekende zijn op welke manier jij jouw personeel op de beste manier kan inzetten, zodat iedereen tot zijn recht komt en tevreden is. Of als er vanuit een werknemer de vraag komt wat de doorgroeimogelijkheden zijn of als iemand niet op zijn/haar plek zit. Gezamelijk met een loopbaanadviseur om de tafel te gaan kan heel verhelderend werken en leiden tot een bevredigde werksituatie voor iedereen.

Daarbij zijn er ook mogelijkheden voor:.

. Gratis Ontwikkel Advies - trajecten

· Selectie-assessments

. Reïntegratietrajecten


Plan een intakegesprek

Voor jou

- Wat past nu eigenlijk echt goed bij me?

- Ik ben starter of young professional, in welke richting kan ik me het best specialiseren?

- In welke werkomgeving pas ik goed?

- Is mijn vak toekomstbestendig en ben ik zelf klaar voor de toekomst?


Samen Met hartgerink aan de slag! In 4 coachgesprekken en een uitgebreide psychologisch onderzoek verkrijg je inzicht in wie je bent, je kwaliteiten, je grenzen, je ontwikkelkansen en waarvan je in een ´flow´ komt. In welke omgeving en werkformat je optimaal functioneert en of dit past bij je huidige levensindeling. Keuzebepaling van je loopbaanvervolg, en een praktisch stappenplan hoe je dat kunt ontwikkelen en realiseren.

Neem contact met mij op voor een afspraak of meer informatie

Voor je bedrijf

- Ik wil mijn personeel graag optimaal laten ontwikkelen,
maar welke richting past het beste?

- Mijn werknemer wil graag een dure opleiding volgen, maar ik wil eerst inzicht hebben of het deze investering waard is?

- Hij / zij is toe aan een vervolgstap, maar welke richting is passend?

Samen Met Hartgerink aan de slag:
In 4 gesprekken een goed beeld krijgen van het kunnen, willen, en ontwikkelpotentieel van je personeel.
Helder advies over ontwikkelkansen, mogelijkheden tot jobkrafting of wellicht een andere baan. Dan help ik graag van werk naar werk.


Neem contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.